logo

Een professioneel logo laten ontwerpen in Nijmegen

Een logo is de eerste indruk en het visitekaartje van je merk, bedrijf of product. Het is het beeld dat je achterlaat aan de consument, klanten en/of relaties. Je logo ontwerp in Nijmegen laten maken is een goede optie omdat Nijmegen een stad is met veel verschillende leeftijden, mensen en ontwerpers.

Wat is het proces van een professioneel logo?

Aan ieder logo ontwerp gaat een proces vooraf. Dit proces is uitgebreider dan de meeste mensen denken. Hieronder wordt je meegenomen in het proces naar het visitekaartje van een merk, bedrijf of product.

Ieder logo begint met een goed gesprek. Een gesprek waarin de gedachten en visie van een bedrijf voor de ontwerper duidelijk worden. Tijdens het gesprek moet je als vormgever zoveel mogelijk informatie vragen over de klant en wat de voorkeuren zijn. Denk hierbij aan de concurrenten van een onderneming en de kernwaarden. 

Nadat de vormgever informatie heeft gekregen van de klant gaan ze onderzoek doen. Onderzoek naar de concurrent en wat hun uitstralen. Welke kleuren ze gebruiken, lettertype en beeldmerk. Je wilt dus dat de klant niet te veel geassocieerd wordt met de concurrent en zo weet je wat je vooral niet moet doen. 

Na het gesprek en het onderzoek ga je inventariseren waar je huisstijl aan kan voldoen. Wordt het een minimalistisch logo of juist een complex logo. Nadat er gekozen is welke stijl het beste bij de wensen van de klant past wordt er een lettertypen uitgekozen waar het beeldmerk op wordt aangepast.

Als alle voorbereidingen zijn getroffen dan begint de vormgever met schetsen. Tijdens het schetsen worden alle ideeën snel uitgewerkt. Hierdoor kan de vormgever zien wat de juiste uitstraling geeft en waar verder op geborduurd moet worden. 

Als alle schetsen zijn gemaakt worden ze volledig uitgewerkt op de computer. Hier worden verschillende kleurcombinaties gemaakt, verschillende beeldmerken en verschillende positioneringen. Op het moment dat dit is voltooid en de vormgever tevreden is wordt het logo ontwerp voorgelegd aan de klant.

De eerste indruk, hoe belangrijk is het visuele aspect?

Hoe jij beweegt, praat en kleed heeft invloed over hoe de consument over jouw denkt. Dit geldt ook voor je bedrijf. De eerste indruk van je bedrijf wordt voor 55% procent bepaald door uiterlijke kenmerken. In dat geval je logo ontwerp. De overige 45% procent bestaan voor 7% uit wat je zegt en voor 38% uit je stem en intonatie. Hoe jij beweegt, praat en kleed heeft invloed over hoe de consument over jouw denkt. Dit geldt ook voor je bedrijf.

Wil jij een goede eerste indruk door middel van een professioneel logo? Laat dan een logo ontwerp in Nijmegen maken. 

fiets

Fiets kopen in omgeving Nijmegen

Wil je een fiets kopen in de omgeving Nijmegen? Dat kan! Er zijn voldoende winkels in de omgeving waar je de perfecte fiets kun scoren. Wil je liever eerst even kijken of een testritje maken? Dat kan ook.

Soorten fietsen 

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten fietsen, dus wanneer je een nieuwe fiets wilt kopen zijn  er verschillende aspecten waar je over na moet denken en waar je rekening mee moet houden. Wat voor fiets wil je, wat ga je er mee doen en hoe vaak ga je de fiets gebruiken?

Zo zijn er omafietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, hybride fietsen, vouwfietsen, bakfietsen en nog veel meer. 

Als je vaak lange afstanden moet fietsen naar school of naar je werk en je kunt wel een beetje extra hulp wel gebruiken, dan is een elektrische fiets misschien wel perfect voor jou. Een elektrische fiets is een fiets met een elektrische hulpmotor, deze fietsen zijn logischerwijs duurder dan een ‘gewone’ stadsfiets of omafiets maar dan heb je ook wat. 

Wil je juist een fiets gebruiken om lekker sportief door de bossen te crossen? Dan is een mountainbike een goede optie. Een mountainbike is vooral bedoeld om te gebruiken op onverharde wegen, bijvoorbeeld in het bos. Met de brede banden van een mountainbike heb je veel grip en kun je goed over moeilijke wegen fietsen. 

Als je kinderen hebt die je dagelijks naar school brengt, weer ophaalt, bij het sporten afzet en vriendjes en vriendinnetjes thuisbrengt, dan is een bakfiets een leuke en handige fiets. Een bakfiets werd vroeger vooral gebruikt om goederen in te vervoeren, maar tegenwoordig is de bakfiets erg populair om ook je kinderen in te vervoeren. 

Fietsen in de omgeving Nijmegen

Wanneer je de perfecte fiets hebt gekocht wil je er natuurlijk ook gebruik van maken, dat kan prima in Nijmegen en omgeving. Het internet staat vol met prachtige fietsroutes in en rondom Nijmegen. Je kunt bijvoorbeeld fietsen langs de Waal, je kunt fietsen door de stad of je kunt door het prachtige natuurgebied de Ooijpolder fietsen. Deze prachtige routes kun je natuurlijk ook fietsen op een oude fiets, maar het is toch leuker als je net een nieuwe fiets hebt gekocht. 

Kijk voor meer informatie op Brouwer Bike Store

printer

Een printer leasen, waarom zou je het doen?

De printer zelf is op zich geen grote uitgave. Alleen de kosten die erbij komen kijken zorgen er vaak voor dat de aanschaf van een printer duur is en blijft. Denk hierbij aan de onderhoudskosten, de toners die niet perse heel goedkoop zijn, reparatiekosten en nog veel meer. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om een printer te leasen. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand en kun je zorgeloos printen. 

Zakelijk leasen

Het leasen van een printer is een ideale oplossing voor bedrijven die niet genoeg liquide middelen hebben om de (aanschaf) kosten van een printer te kunnen betalen. Het leasen van een printer biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de gebruiksvoordelen van een printer zonder onverwachte kosten tegen te komen. Als er een binnen het bedrijf veel gebruik wordt gemaakt van de printer dan is er een hogere kans op defecten en storingen. Dit schroeft de reparatiekosten omhoog. Doordat het onderhoud bij de leaseprijs inbegrepen zit kom je financieel ook niet voor een verrassing te staan. 

Hoe weet ik wat de juiste printer is om te leasen?

Je koopt natuurlijk niet zomaar de eerste printer die je tegenkomt. Over het algemeen werkt het zo dat wanneer de printer goedkoop is er met dure toners wordt gewerkt. Hoe duurder de printer, hoe goedkoper de toners. Door te kiezen voor een duurdere printer wordt het uiteindelijke gebruik goedkoper.

Om erachter te komen welke printer bij je past, binnen ons lease aanbod, hebben wij hieronder wat vragen op een rijtje gezet.

  1. Welk vast bedrag kun je per maand missen? 
  2. Hoe vaak en hoeveel wordt er geprint? 
  3. Hoe vaak moeten de toners vervangen worden en hoeveel kosten deze gemiddeld?
  4. Welke functies heeft mijn printer nodig? Denk aan bluetooth, wifi, kleur, kopiëren of alleen printer, kan er een usb-stick in etc.
  5. Wat is het prijzen verschillen tussen leasen en het zelf aanschaffen (vergeet hierbij niet de eventuele reparatiekosten)?

Heb jij de antwoorden op bovenstaande vragen gevonden en ben je geïnteresseerd in het leasen van een printer? Kijk dan eens op Print Offerte voor het leasen van een printer.